About us

Beauty-instituut ALL DARING is sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam.

In 2001 heb ik het instituut overgenomen en ben vanuit mijn passie voor het vak aan de slag gegaan om het aanbod, de service en de algehele beleving in het instituut te optimaliseren. Inmiddels versterkt en aangevuld door een uitstekend opgeleid team, vindt u ons op een professionele locatie in de Scheldestraat.

U bent bij ons van harte welkom en aan het juiste adres voor een uitstekende verzorging van uw gezicht, handen en voeten. Zowel cosmetisch, als probleemoplossend hebben wij een uitgebreid programma.

Naast uw wensen en persoonlijke behoeften staat een goede natuurlijke nagelconditie bij ons centraal. Wij werken daarbij uiterst zorgvuldig, en met kwalitatief hoogwaardige werkmaterialen en producten. Voor het gezicht gaan wij voor de verzorging en verbetering van de huid. Om u tevens een onvergetelijke ervaring te bieden, gebruiken we unieke behandelingen die traditionele en moderne technieken combineren. Wij gaan samen met u voor optimaal resultaat en geven u graag tips om ook thuis uw gezicht, handen, voeten te kunnen verzorgen.

Op onze site treft u een aantal speciale themabehandelingen aan: voor hem en haar, bruidjes en aanstaande moeders, vriendinnen. Wij geloven namelijk in maatwerk en persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. Een bezoek aan ons instituut is een ontspannen moment voor u zelf!

Naast ons beauty-instituut zijn wij eveneens een opleiding-centrum voor OPI daarbij voldoen wij aan de eisen gesteld in de beautyindustrie. Voor de professionals in onze branche zijn wij tevens groothandel.

Winnie Branse
Eigenaar, senior nagelspecialist en opleider


Producten

Onze filosofie: Goed is nooit goed genoeg. Daarom worden bij nagelstudio All Daring tijdens alle behandelingen uitsluitend hoogwaardige producten gebruikt. Als u deze producten voor eigen gebruik wilt kopen, kan dat ook bij All Daring. Wij zijn sub-distributeur voor alle OPI- producten en hebben hiervan een groot assortiment op voorraad.

> Groothandel

 

Hand- en nagelverzorging op het hoogste niveau: Het Amerikaanse kwaliteitsmerk OPI biedt een scala aan producten voor zowel professionals als voor de consument, waarbij het behoud van de gezondheid van de natuurlijke nagel prioriteit heeft. De nagellakcollecties van OPI zijn erg bekend: beroemdheden zoals Madonna, Jennifer Lopez en Barbara Streisand gebruiken de nagellakken van OPI.


O.P.I nagellak

De OPI nagellakken staan bekend om hun bijzonder goede kwaliteit en mooie kleuren. Er is keuze uit meer dan 100 kleuren, die elk seizoen aangepast worden aan de laatste mode. Alle OPI-nagellakken zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen.


O.P.I Pro Spa-verzorgingsproducten

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare-lijn, die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure- en pedicureformules zijn ontwikkeld om de huid intens te voeden en te beschermen. De Pro Spa-lijn bevat hoogwaardige ingrediënten die garant staan voor perfecte resultaten.

GelColor by O.P.I

Gelcolor by O.P.I zijn de meest favoriete nagellakkleuren in gelvorm. We hebben er nu al meer dan 100. Gelcolor is ideaal voor de natuurlijke nagel omdat met het aanbrengen en verwijderen van de kleur de natuurlijke nagel niet belast wordt. Gelcolor is een professioneel product en wordt niet aan de consument verkocht.


O.P.I Professionele kunstnagelproducten

De professionele producten worden alleen geleverd aan nagelstylisten die ingeschreven staan bij de KVK en in bezit zijn van een vakdiploma nagelstyling.
Als u meer informatie of uitleg over de OPI producten wilt hebben, neem dan direct contact met ons op. Als u OPI producten wilt bestellen of inkoopvoorwaarden wilt aanvragen,

bel 020-6274986 of stuur een email aan winnie@alldaring.com

 

Behandelfilosofie

Een behandeling met Comfort Zone zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit verzorgingsproducten die aan de conditie van de huid worden aangepast om zo het beste resultaat te behalen.

De missie

is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten. Iedere behandeling start met een intakegesprek om uw huidconditie te bepalen en uw behoeften en wensen door te spreken, zodat de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen.


Behandelingen

Sommige behandelingen worden masserend uitgevoerd. Door sommige onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgen wij voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gezichtsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

Jobs

 

Nagelspecialiste

Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg
Ervaring: 1 tot 2 jaar
Parttime bij All Daring, Amsterdam


Bedrijfsomschrijving
All Daring is een gerenommeerde beautysalon in Amsterdam-Zuid, gespecialiseerd in de verzorging van handen, voeten en gezicht. Wij staan voor kwaliteit, ontspanning, resultaat. All Daring heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van nagelverzorging, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste merken, die met de nieuwste technieken in de salon worden toegepast.


Functieomschrijving
Wij zijn voor ons team per direct op zoek naar een enthousiaste, allround nagelspecialiste. Als nagelspecialiste is het jouw specialisme om de klant op een professionele wijze te behandelen en in onze winkel deskundig advies te geven.


Functie-eisen
- Het bezit van certificaten “Nagelspecialiste en Pedicure” is een pre
- Je bent betrouwbaar, klantgericht, flexibel en collegiaal
- Je bent commercieel ingesteld
- En 2 à 3 dagen per week beschikbaar
- Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam


Heb jij goede kennis van het vak, heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, minimaal 1 jaar praktijkervaring en ben je bereid om op zaterdag te werken? Dan ben jij de ideale collega voor ons.

Wil jij onze nieuwe collega worden, reageer dan snel en stuur je cv naar winnie@alldaring.com of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Winnie Branse.


All Daring
Scheldestraat 110
1078GP Amsterdam
T. 020-6274986
winnie@alldaring.com

Stagiaire

Een stage bij All Daring is geschikt voor bijv. een leerling-schoonheidsspecialiste. Wij bieden je de mogelijkheid alles op het gebied van hand- en voetverzorging te leren. Je bent leergierig, zelfstandig, verzorgd en kunt goed tegen stress.


Stuur je sollicitatie per direct aan: winnie@alldaring.com of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Winnie Branse.


All Daring
Scheldestraat 110
1078GP Amsterdam
T. 020 6274986
winnie@alldaring.com

ONS BELEID

Afspraken
Wij doen er alles aan om uw behandeling op tijd te laten aanvangen en reserveren deze tijd voor u. Mocht u een behandeling willen verzetten of annuleren dan vragen wij u dat MINSTENS 24 UUR VAN TEVOREN te doen, zodat wij de tijd voor de behandeling kunnen herboeken. Als het u niet lukt om de afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen, zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De tijd die wij voor u gereserveerd hadden, kunnen we dan nl. niet meer vullen.


Hygiëne
Wij gaan zeer zorgvuldig om met hygiëne:

  • voor elke behandeling worden uw handen gereinigd met een antibacteriële zeep
  • de tafel en de pedicurebank worden ook voor en na iedere behandeling gereinigd
  • onze metalen gereedschappen worden na ieder behandeling gedesinfecteerd
  • voor uw teennagels gebruiken we een 1-use vijl die na iedere klant wordt weggegooid
  • als u een schimmelinfectie aan uw nagels heeft kunnen we helaas uw nagels niet lakken met de lak die wij ook voor anderen gebruiken. U kunt dan uw eigen lak meenemen of een lak bij ons aanschaffen. Wij hebben een ruime keuze.