Specials

Speciale Behandelingen


Het (bijna) Mama pakket
Kun je je voeten bijna niet meer zien en hebben ze het steeds zwaarder? Laat je voeten dan door ons verwennen zodat je je heerlijk kunt ontspannen voordat je gaat bevallen.

Een heerlijke luxe cosmetische pedicure behandeling waarbij je teennagels worden verzorgd, het eelt wordt gevijld, je huid ge-scrubt en verzorgd met een verkoelend en hydraterend voetmasker.

Eindigend met een heerlijke voet massage. En je tenen worden prachtig gelakt.

Per behandeling (70 min) € 65,00 (incl. lak) / € 75,00 (incl. GelColor)

vanaf € 65,00
Bruiloft/Bruidspakket

Op je trouwdag wil je dat je handen, voeten en gezicht er perfect uitzien wird Op je trouwdag wil je dat je handen en voeten er perfect uitzien, voor een van de mooiste dagen van je leven (en natuurlijk tijdens je huwlijksreis!) Hiervoor hebben wij dit speciale behandelpakket voor je samengesteld met onze twee meest populaire behandelingen;

GelColor Perfect; nagels in vorm gevijld, nagelriemverzorging, GelColor, handcreme
Mini pedi met GelColor; soak, nagel- en nagelriemverzorging, GelColor, scrub en voetcreme  (80 min) € 90,00

€ 90,00

Rijpere huid
Uw handen verraden uw leeftijd! Daarom heeft OPI een hoogstaande verzorgingslijn ontwikkeld nl. Manicure by OPI. Deze vier verzorgende producten zorgen bij herhaaldelijk gebruik voor zachtere, gladdere en jonger uitziende handen. Het serum zorgt er tevens voor dat eventuele ouderdomsvlekjes sterk verminderen.

5 maal betalen de 6e behandeling cadeau.

vanaf € 295,00 incl. nagellak

Moeders dag
Moederdag is eigenlijk alleen één keer per jaar. Maar wie zijn lieve moeder - of oma - eens wil verrassen kan van iedere dag van het jaar een moederdag maken: met ons speciaal ontspannings- en verwenningspakket „moeders dag“.

Het pakket bestaat uit
Anti-aging Manicure incl. handmassage en nagellak, Luxe pedicure incl. voetmassage en nagellak (120 min).

Je bespaart € 10,- ten opzichte van de normale prijs.

€ 115,00

Mannenhand
Steeds meer mannen zijn zich bewuster van hun uiterlijk en besteden hier veel tijd en aandacht aan. Bij een perfecte verzorging horen natuurlijk ook de handen en nagels. Onze special: Wij bieden een behandelpakket dat speciaal op de huid en nagels van mannenhanden is afgestemd. Bovendien hebben wij voor nagelbijters een behandeling met kunstnagels die bijna niet te zien zijn.

Het pakket bestaat uit
Nagel- en nagelriemverzorging, desgewenst polijsten, scrub, massage (ca. 30 min).

€ 32,50

Nagelbijters
Nagelbijten kan verschillende redenen hebben: stress, spanning, gewoonte etc. Maar zelfs als u ermee wilt stoppen, bent u niet in één keer van het nagelbijten af. Wij bieden u hulp en begeleiding op de weg naar mooie en verzorgde nagels en handen.

Zodat u niet meer nagels kunt bijten brengen wij korte kunstnagels van acryl op uw eigen nagels aan. Zo krijgen uw nagels dus de kans om te groeien. Deze kunstnagels moeten in het begin heel regelmatig bijgewerkt worden. Daarom maken wij van tevoren om de week afspraken met u. Hoe lang de behandeling gaat duren hangt van de toestand van uw nagels af. Bij de meeste mensen worden de kunstnagels na ongeveer twee maanden verwijderd. Dan is ons doel bereikt en u kunt weer met uw eigen nagels verder.

Om een behandelingssucces zo goed als mogelijk te kunnen garanderen bieden wij en compleet Nagelbijtpakket aan. Dit houdt een intensieve begeleiding gedurende tweeënhalve maand met alle nodige behandelingen in.

Het pakket bestaat uit
1 nieuwe set nagels, 5 opvulbehandelingen en verwijderen van kunstnagels incl. manicure

Je bespaart € 37,50 ten opzichte van de totale prijs voor alle behandelingen.
Dit pakket is ook zeer geschikt voor mannen die hun nagels willen laten herstellen.

€ 295,00
Er zijn verschillende pakketten mogelijk en natuurlijk ook losse behandelingen. Bel gerust voor meer informatie.

Salon acties

Moeder en dochter pakket
Kijkt je dochter ook altijd naar je nagels en zou ze dol graag mee willen naar de salon?
Dat kan. Jullie worden tegelijk geholpen. Voor zowel de handen als de voeten zijn er mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest: Baby Shower
Er zijn vele mogelijkheden mogelijk om bij ons jullie vrijgezellenfeestje te vieren of een babyshower te geven. Er kunnen dan verschillende behandelingen gegeven worden voor meerdere mensen tegelijk. Het is mogelijk om de salon voor jullie speciaal te reserveren. In overleg is erg heel veel mogelijk om een gezellig feestje te maken. Deze feesten zijn op maat gemaakt. Neem voor meer informatie contact met de salon op.
020-6274986

Kinderverjaardag
Voor een echte meiden verjaardag is het natuurlijk super om die te kunnen vieren in een echte beauty salon. We kunnen prinsessen manicure en pedicure behandelingen geven.
Of als je het leuker vindt om zelf aan de slag te gaan, kan er in onze les ruimte ook een nail art workshop worden gegeven. Als je zelf een idee hebt over hoe je jouw verjaardag bij ons wilt vieren laat het ons dan weten.

DISCOVERY KIT [COMFORT ZONE]

Maak kennis kennis met onze beauty salon en ontdek de voordelige EXPERIENCE A CLEAN SKIN actie.

  • Koop nu de ACTIVE PURENESS discovery kit voor een indtroductieprijs van 29,50 EUR
  • Ontvang 5,- EUR cadeau op je vervolgaankoop