About us

About US


Beautyinstituut All Daring is sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam.

In 2001 heb ik het instituut overgenomen, en ben vanuit mijn passie voor het vak aan de slag gegaan om ons aanbod, de service en de algehele beleving in het instituut te optimaliseren. Inmiddels versterkt en aangevuld door een uitstekend opgeleid team, vindt u ons op een professionele locatie op de Scheldestraat.

U bent bij ons van harte welkom en aan het juiste adres, voor een uitstekende verzorging van uw gezicht, handen en voeten. Zowel cosmetisch, als probleemoplossend hebben wij een uitgebreid programma.

Naast uw wensen en persoonlijke behoeften staat een goede natuurlijke nagelconditie bij ons centraal. Wij werken daarbij uiterst zorgvuldig, en met kwalitatief hoge werkmaterialen en producten. Voor het gezicht gaan wij voor de verzorging en verbetering van de huid. Om u tevens een onvergetelijke ervaring te bieden, gebruiken we unieke behandelingen die traditionele en moderne technieken combineren. Wij gaan samen met u voor optimaal resultaat, en geven u graag tips om ook thuis uw handen, voeten en nagels te kunnen verzorgen.

Op onze site treft u een aantal speciale themabehandelingen aan; voor hem en haar, bruidjes en aanstaande moeders, vriendinnen en feestjes. Wij geloven namelijk in maatwerk en persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. Een bezoek aan ons instituut is een ontspannen moment voor u zelf!

Naast ons beautyinstituut zijn wij eveneens een opleiding- centrum voor OPI daarbij voldoen wij aan de eisen gesteld in de beauty industrie. Voor de professionals in onze branche zijn wij tevens groothandel.

Wij verwelkomen u graag in ons instituut. Het maken van een afspraak, voorkomt in onze snel vollopende agenda teleurstelling.

Graag tot dan!

Winnie de Groof-Branse
Eigenaar, senior nagelspecialist en opleider


Producten

Onze filosofie: Goed is nooit goed genoeg. Daarom worden bij nagelstudio All Daring tijdens alle behandelingen uitsluitend de hoogwaardige producten van OPI gebruikt. Als u deze producten voor professioneel of voor eigen gebruik wilt kopen kan dat ook bij All Daring. Wij zijn distributeur voor alle OPI producten en hebben een groot assortiment producten voor de pedicure op voorraad.
> Groothandel

 

Hand- en nagelverzorging op het hoogste niveau: Het Amerikaanse kwaliteitsmerk OPI biedt een bijzonder uitgebreid productprogramma voor zowel professionals als voor de consument. Waarbij de natuurlijke nagel hoog in het vaandel staat. De nagellakcollecties van OPI zijn erg bekend: beroemdheden zoals Madonna, Jennifer Lopez en Barbara Streisand gebruiken de nagellakken van OPI.


O.P.I nagellak

De OPI nagellakken staan bekend om hun bijzonder goede kwaliteit en mooie kleuren. Er is keuze uit meer dan 100 kleuren, die elk seizoen aangepast worden aan de laatste mode.


O.P.I verzorgingsproducten

OPI biedt een grote variëteit van producten die speciaal voor de verzorging van hand, nagels en nagelriemen zijn ontwikkeld. Daarbij denkt OPI ook aan de individuele wensen van de consument. Voor de rijpe huid heeft OPI de serie Manicure by OPI ontwikkeld die bijzonder goed hydrateert en tegen ouderdomsvlekjes beschermt. Voor de voeten is er de OPI Pedicure lijn die de voeten heerlijk verzorgt.

GelColor by O.P.I

Gelcolor by O.P.I zijn de meest favoriete nagellakkleuren in gelvorm. We hebben er nu al meer dan 100. Gelcolor is ideaal voor de natuurlijke nagel omdat met het aanbrengen en verwijderen van de kleur de natuurlijke nagel niet belast wordt. Gelcolor is een professioneel product en wordt niet aan de consument verkocht.


O.P.I Professionele kunstnagelproducten

De professionele producten worden alleen geleverd aan nagelstylisten die ingeschreven staan bij de kvk en in bezit zijn van een vakdiploma nagelstyling.

Als u meer informatie of uitleg over de OPI producten wilt hebben, neem dan direct contact met ons op. Als u OPI producten wilt bestellen of inkoopcondities wilt aanvragen bel 020-6 27 49 86 of stuur een email aan winnie@alldaring.com

 

Behandel filosofie

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit verzorgingsproducten die op de conditie van de huid worden aangepast om zo het beste resultaat te behalen.


Het concept

van [ comfort zone ] is uniek. [ comfort zone ] heeft een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat.

De missie

is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten. Iedere behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen.


Al onze behandelingen

worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

Jobs

 

Nagelspecialiste Amsterdam

Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg
Ervaring: 1 tot 2 jaar
Parttime bij All Daring, Amsterdam


Bedrijfsomschrijving
All Daring is een gerenommeerde nagelsalon in Amsterdam zuid, gespecialiseerd in de verzorging van handen en cosmetische voetverzorging die staat voor kwaliteit, ontspanning, resultaat. All Daring heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van nagelverzorging, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste merken op gebied van nagelverzorging en die met de nieuwste technieken in de salon worden toegepast. Tevens is All Daring opleidingscentrum voor OPI.


Functieomschrijving
Wij zijn voor ons team per direct op zoek naar een enthousiaste, allround nagelspecialiste. Als nagelspecialiste is het jouw specialisme om de klant op een professionele wijze te behandelen en in onze winkel klanten te voorzien van een deskundig advies.


Functie-eisen
- In het bezit van certificaten nagelspecialiste en pedicure is een pre
- Betrouwbaar en klantgericht
- flexibel en collegiaal
- 2 a 3 dagen pw beschikbaar
- Woonachtig in de omgeving Amsterdam


Heb jij goede kennis van het vak en kwaliteit hoog in het vaandel staan, minimaal 1 jaar praktijk ervaring en bereid om op zaterdag te werken? Dan ben jij de ideale collega voor ons.


Wil jij onze nieuwe collega worden reageer dan snel en stuur je cv naar j.degroof@casema.nl of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Winnie de Groof-Branse.


All Daring
Scheldestraat 110
1078GP Amsterdam
T. 020 6274986
degroofbranse@icloud.com

Stagiaire

Een stage bij All Daring is geschikt voor bijv. leerlingen schoonheidsspecialiste. Wij bieden je de mogelijkheid alles op het gebied van hand- en voetverzorging te leren. Je bent leergierig, zelfstandig, verzorgd en kunt goed tegen stress?


Stuur je sollicitatie per direct aan: degroofbranse@icloud.com of neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Winnie de Groof-Branse.


All Daring
Scheldestraat 110
1078GP Amsterdam
T. 020 6274986
degroofbranse@icloud.com

Policys

Afspraken
Wij doen er alles aan om uw behandeling op tijd te laten aanvangen en reserveren deze tijd voor u. Mocht u een behandeling willen verzetten of annuleren dan vragen wij u dat minstens 24 uur van tevoren te doen. Zodat wij de tijd voor de behandeling kunnen herboeken. Als het niet lukt om de afspraak 24 uur van tevoren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De tijd die wij voor u gereserveerd hadden kunnen we dan niet meer vullen.


Hygiene
Wij gaan zeer zorgvuldig om met hygiene en veiligheid:

  • voor elke behandeling wordt u gevraagd uw handen te wassen met O.P.I Swiss Blue, dit is een anti bacteriële zeep die het vuil verwijdert en bacteriën dood.
  • hierna worden uw handen gedesinfecteerd met Swiss Guard. Ook onze medewerksters doen dit voor elke behandeling.
  • de tafel en de pedicure bank worden ook voor en na iedere behandeling gedesinfecteerd.
  • onze metalen toolings worden na ieder behandeling gereinigd in een ultrasoon.
  • voor uw teennagels gebruiken we een 1-use vijl die na iedere klant wordt weggegooid
  • voor uw kunstnagel-behandelingen gebruiken we onze vijlen maar eenmalig
  • het lakken van teennagels; als u een fungus aan uw nagels heeft kunnen we uw nagels niet lakken met de lak die wij zelf gebruiken. U kunt dan uw eigen lak meenemen of een lak bij ons aanschaffen. Wij hebben een ruime keuze.